GPS Forums


Reply
Thread Tools Display Modes

Problems Streetpilot C330 and Update NTv9

 
 
caterinabrunetto@gmail.com
Guest
Posts: n/a
 
      02-01-2007, 02:59 PM
hello, my name is Caterina I live in Italy, I bought a Garmin Street
pilot C330 in march 2006
I registered the product to my garmin account, my registration code
was recognized
The street pilot had preloaded City Navigator Europe NT v8

one month ago I got a mail announcing an upgrade available to v9
I purchased it, and it arrived.
I made the "Unlock" procedure, and regularly installed on my pc
then I started to download the upgrade on the C330
it started to transfer..... it lasted 1 hour and 40 minutes...
when it was nearly finished the message said "error from the
peripheral"

now, if I try to do the same procedure again, the message is all the
time that "the peripheral has no memory"
and no possible to go on
moreover... the C330 is now not working, no map data available

my question is:
why does it not work? how can I solve the problem?
why at least I can't go back to the original v8?

has anybody a solution? has anybody had the same problem?

 
Reply With Quote
 
 
 
 
Josiah Jenkins
Guest
Posts: n/a
 
      02-01-2007, 10:08 PM
Whilst perusing Usenet on 1 Feb 2007 06:59:29 -0800, I read these
words from http://www.gps-forums.net/(E-Mail Removed) :

>hello, my name is Caterina I live in Italy, I bought a Garmin Street
>pilot C330 in march 2006
>I registered the product to my garmin account, my registration code
>was recognized
>The street pilot had preloaded City Navigator Europe NT v8
>
>one month ago I got a mail announcing an upgrade available to v9
>I purchased it, and it arrived.
>I made the "Unlock" procedure, and regularly installed on my pc
>then I started to download the upgrade on the C330
>it started to transfer..... it lasted 1 hour and 40 minutes...
>when it was nearly finished the message said "error from the
>peripheral"
>
>now, if I try to do the same procedure again, the message is all the
>time that "the peripheral has no memory"
>and no possible to go on
>moreover... the C330 is now not working, no map data available
>
>my question is:
>why does it not work? how can I solve the problem?
>why at least I can't go back to the original v8?
>
>has anybody a solution?


Not as yet !
>
> has anybody had the same problem?


There are at least four of us now !

Check the thread on this newsgroup . . .
Subject: Map software update corupts C330 Europe unit
Date: Friday 26th January 2007

-- jjj
 
Reply With Quote
 
 
 
 
Gaga Baba
Guest
Posts: n/a
 
      02-02-2007, 08:55 AM
That's wierd. I just downloaded City Navigator Europe NT v9 from
Pirate Bay. Works wonderfully on my PC and Streetpilot c330.

 
Reply With Quote
 
Josiah Jenkins
Guest
Posts: n/a
 
      02-04-2007, 02:14 PM
Whilst perusing Usenet on 2 Feb 2007 00:55:21 -0800, I read these
words from "Gaga Baba" <(E-Mail Removed)> :

>That's wierd. I just downloaded City Navigator Europe NT v9 from
>Pirate Bay. Works wonderfully on my PC and Streetpilot c330.


Strange !
According to Garmin, there isn't sufficient memory in the c330
to hold all the information in CN Europe NT v9 ???

-- jjj

 
Reply With Quote
 
Mortimer Schnerd, RN
Guest
Posts: n/a
 
      02-04-2007, 02:50 PM
Josiah Jenkins wrote:
> Whilst perusing Usenet on 2 Feb 2007 00:55:21 -0800, I read these
> words from "Gaga Baba" <(E-Mail Removed)> :
>
>> That's wierd. I just downloaded City Navigator Europe NT v9 from
>> Pirate Bay. Works wonderfully on my PC and Streetpilot c330.

>
> Strange !
> According to Garmin, there isn't sufficient memory in the c330
> to hold all the information in CN Europe NT v9 ???



I want to know where he got the unlocker code. The guy who was providing them
for a small fee has apparently disappeared. While it can be successfully
installed on the PC, it can't be transferred to the GPS. DAMHIK.



--
Mortimer Schnerd, RN
mschnerdatcarolina.rr.com




 
Reply With Quote
 
caterinabrunetto@gmail.com
Guest
Posts: n/a
 
      02-05-2007, 06:17 PM
On Feb 2, 9:55 am, "Gaga Baba" <(E-Mail Removed)> wrote:
> That's wierd. I just downloaded City Navigator Europe NT v9 from
> Pirate Bay. Works wonderfully on my PC and Streetpilot c330.


so what does it mean? that the corruption of maps is a punishment for
the silly ones who "paid" a regular update?
:-(((

 
Reply With Quote
 
HankB
Guest
Posts: n/a
 
      02-06-2007, 07:13 PM
On Feb 1, 8:59 am, (E-Mail Removed) wrote:

> has anybody a solution? has anybody had the same problem?


When I upgraded to CN NT NA 9 on my 2720 I found that I could not use
MapSource to load the maps. MapSource will put the maps in the extra
space on the GPS where you load auxiliary maps.

I needed to rerun the installation program (install the DVD on the PC)
and at some point after it installs everything on the PC (again!) it
offers to load the maps on the GPS. That worked with no difficulty.

HTH,
hank

 
Reply With Quote
 
 
 
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
StreetPilot C330 and C340 Maps Louis Garmin GPS 21 02-06-2008 02:17 AM
Map Update 2008 and Streetpilot C330 Limited Memory danbos Garmin GPS 43 12-31-2007 04:56 PM
Garmin Streetpilot C330 - rants and raves? vinaysp@gmail.com General GPS Discussion 0 06-26-2006 05:55 AM
streetpilot c330 and mapsource Roger.Pecceu@gmail.com Garmin GPS 0 06-20-2006 08:04 PM
Garmin StreetPilot C330 and NMEA Output Ghatotkaccha Global Navigation Satellite Systems 1 04-03-2005 07:18 AM


All times are GMT. The time now is 02:03 AM.